Prins Hendrikplein

  • Medisch Centrum PHP
  • Prins Hendrikplein 3
  • 2518 JA Den Haag

Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.00
Dinsdag 08.30 - 18.00
Woensdag 08.30 - 18.00
Donderdag 08.30 - 17.00
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Kinderfysiotherapie Prins Hendrikplein

Welkom bij onze locatie Prins Hendrikplein. Deze locatie is gevestigd binnen het Medisch Centrum PHP. Op deze locatie beschikken wij over zeer uitgebreide oefenmogelijkheden en diverse uitdagende spel- en oefenmaterialen om uw kind optimaal te begeleiden. De praktijk zit op de tweede verdieping waarbij de laatste verdieping alleen toegankelijk is per trap. Wij ontvangen u graag om uw vragen te beantwoorden en om uw kind te helpen in zijn of haar ontwikkeling.

In de ochtenden zijn wij werkzaam op verschillende basisscholen in Den Haag. U kunt ons dan bereiken via info@benbkidscare.nl.

Afspraak makenBel ons 085 301 39 03

Onze fysiotherapeuten op locatie Prins Hendrikplein

Melanie Renaud

Kinderfysiotherapeut

Zuigelingen (VKH en complexe casussen) ALK Stress & Ademhaling Meer info
Danielle Arents

Kinderfysiotherapeut

Zuigelingen (prikkelverwerking) Sensorische informatieverwerking Meer info
Marytha de Groot

Kinderfysiotherapeut

Orthopedische klachten Meer info
Daphne Switynk

Kinderfysiotherapeut

Meer info
Renske Ter Heerdt

Kinderfysiotherapeut

Zuigelingen Peuters Orthopedische klachten Meer info
Judith van Angeren

Kinderfysiotherapeut

Sensorische Informatieverwerking Slaapproblemen Meer info

Tarieven kinderfysiotherapie

B&B KidsCare heeft met alle zorgverzekeraars contracten. Dit houdt in dat wij de tarieven hanteren die de zorgverzekeraars hanteren. Indien u aanvullend verzekerd bent, zullen de rekeningen voor de fysiotherapie naar de zorgverzekering toe gaan en buiten uw eigen risico vallen.

Kinderen onder de 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen per kalenderjaar uit de basisverzekering, zonder eigen risico te hoeven betalen.

Kinderfysiotherapie zitting €55,-
Kinderfysiotherapie zitting aan huis* €80,-
Intake en onderzoek na DTF of Verwijzing €58,-
Intake en onderzoek aan huis* €68,-
Niet nagekomen of op tijd afgezegde afspraak €40,-
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie €95,-

Vergoeding

Weet u niet precies of u verzekerd bent voor fysiotherapie, voor hoeveel behandelingen per jaar en of het gaat om een chronische indicatie, dan kunt u dit of bij uw zorgverzekeraar opvragen of bij een van de fysiotherapeuten binnen B&B KidsCare navragen. Op elke locatie beschikken de fysiotherapeuten aan de hand van uw NAW-gegevens over de mogelijkheid om op te zoeken hoeveel behandelingen u per kalenderjaar krijgt vergoed.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie of wanneer de behandelingen uit uw aanvullende verzekering al gebruikt zijn voor het betreffende kalenderjaar, krijgt u een factuur thuis gestuurd. Met het opstellen van de factuur hanteert B&B KidsCare de tarieven die hieronder worden genoemd.

Contact opnemen?

Graag bij telefonisch contact rekening houden met de behandeltijden. Wij vragen u te bellen bij hele of halve uren. In de ochtenden zijn wij werkzaam op verschillende basisscholen in Den Haag. U kunt ons dan bereiken via info@benbkidscare.nl.

Maak hier uw afspraak Afspraak maken