Samenwerkingen

B&B Kidscare werkt samen met verschillende basisscholen in Den Haag. Dit houdt in dat wij een dag of dagdeel in de school aanwezig zijn om kinderen te zien en te helpen bij hun hulpvraag. Dit heeft veel voordelen zoals dat; de kinderen niet veel tijd van school hoeven te missen, de ouders niet altijd mee hoeven, de situatie op school kan worden meegenomen en de leerkrachten dichtbij zitten om te overleggen.

Het kan zijn dat ouders hebben opgemerkt dat hun kind hulp nodig heeft of het advies kan zijn gekomen vanuit de school. Nadat toestemming is gegeven van de ouders nemen wij contact op om een kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens deze afspraak doen wij een vraaggesprek en starten wij het onderzoek. Als het onderzoek is afgerond start de behandeling. Dit vindt plaats op school evt. zonder aanwezigheid van ouders. Wij vragen ouders altijd te komen voor het kennismakingsgesprek, de tussenevaluatie en de eindevaluatie. Tussendoor houden wij telefonisch of via de mail contact.

Ella Verloskundigen is een praktijk voor verloskundige zorg met meerdere locaties in Den Haag.

Website bezoeken

Slapen als een baby? Je kunt hier op een liefdevolle manier aan werken! Als Kinderslaapcoach en onrustdeskundige begeleid ik ouders van kindjes in de leeftijd 0-4 jaar om hun weg naar dromenland weer te vinden. Ik heb een overkoepelende kijk op het slaapgedrag.Daarmee bedoel ik dat ik eerst op zoek ga naar de oorzaak van het huidige slaapgedrag en daarna een advies geef dat past bij de situatie en omstandigheden. Ik kijk dus niet alleen naar het slapen maar ook naar andere factoren die het slapen in de weg zouden kunnen staan, zoals (verborgen) reflux, koemelkallergie, darmproblematiek en voeding.

Website bezoeken
Wij hebben een samenwerking met onderstaande basisscholen: