Samenwerkingen

B&B Kidscare werkt samen met verschillende basisscholen in Den Haag. Dit houdt in dat wij een dag of dagdeel in de school aanwezig zijn om kinderen te zien en te helpen bij hun hulpvraag. Dit heeft veel voordelen zoals dat; de kinderen niet veel tijd van school hoeven te missen, de ouders niet altijd mee hoeven, de situatie op school kan worden meegenomen en de leerkrachten dichtbij zitten om te overleggen.

Het kan zijn dat ouders hebben opgemerkt dat hun kind hulp nodig heeft of het advies kan zijn gekomen vanuit de school. Nadat toestemming is gegeven van de ouders nemen wij contact op om een kennismakingsgesprek te plannen. Tijdens deze afspraak doen wij een vraaggesprek en starten wij het onderzoek. Als het onderzoek is afgerond start de behandeling. Dit vindt plaats op school evt. zonder aanwezigheid van ouders. Wij vragen ouders altijd te komen voor het kennismakingsgesprek, de tussenevaluatie en de eindevaluatie. Tussendoor houden wij telefonisch of via de mail contact.

Ella Verloskundigen is een praktijk voor verloskundige zorg met meerdere locaties in Den Haag.

Website bezoeken

Slapen als een baby? Je kunt hier op een liefdevolle manier aan werken! Als Kinderslaapcoach en onrustdeskundige begeleid ik ouders van kindjes in de leeftijd 0-4 jaar om hun weg naar dromenland weer te vinden. Ik heb een overkoepelende kijk op het slaapgedrag.Daarmee bedoel ik dat ik eerst op zoek ga naar de oorzaak van het huidige slaapgedrag en daarna een advies geef dat past bij de situatie en omstandigheden. Ik kijk dus niet alleen naar het slapen maar ook naar andere factoren die het slapen in de weg zouden kunnen staan, zoals (verborgen) reflux, koemelkallergie, darmproblematiek en voeding.

Website bezoeken

Zwanger, net bevallen of al een tijdje geleden bevallen?

Bij FemmeFit Training & Begeleiding sta ik klaar om je te begeleiden in deze bijzondere periode van je leven. De basis bij FemmeFit Training & Begeleiding zijn de fysieke en theoretische trainingen volgens het FLOOR® concept.

Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor Personal Training in deze fase. We gaan samen op zoek naar een manier om zo lekker mogelijk in je lichaam te komen te zitten ondanks bijvoorbeeld pijn in het bekken, diastase klachten of andere problemen in deze fase van je leven.

Benieuwd naar wat ik voor je kan doen? U kunt mij bereiken op femmefit.floor@gmail.com of via WhatsApp 06-18116264 en stel je vragen. Een proefles voor de groepstrainingen is altijd gratis.

Website bezoeken

My Gym was born out of passion to teach children in a fun, physically engaging environment. In the Netherlands since 2018, My Gym Den Haag is part of an international franchise with more than 700 locations the world and 35 years of experience.

We love seeing children’s eyes light up for all those incredible milestones, from the tentative first steps to tumbling down soft mats. Sharing the parents’ excitement at their children’s accomplishments is the high point of our day.
Our goal: To create an environment where children feel loved and supported so their self-esteem and confidence can flourish. All children of all abilities can succeed and thrive at My Gym.

Besides offering amazing gymnastics & fitness classes for babies and children from 4 months to 13 years of age, My Gym celebrates Birthdays and any other special events, as well as holidays programs.

Our dream of active, giggling children growing into happy and confident adults has been realized. We cherish every one of our members and are grateful to have each as part of our My Gym family.

Find us on our website or contact us, by email: denhaag@mygym.com or mobile: 06-26067698.

Website bezoeken
Wij hebben een samenwerking met onderstaande basisscholen: