Onze visie en missie

Visie

B&B Kidscare staat voor het bereiken van een optimale ontwikkeling door middel van plezier in bewegen. De visie ‘Spelenderwijs ontwikkelen’ sluit hier mooi op aan. Het kind en de hulpvraag staan bij ons centraal. Samen zullen wij op zoek gaan naar het probleem en ook samen zullen wij een behandelstrategie kiezen om de hulpvraag te beantwoorden. Dit uit zich in advies en behandeling op maat voor ieder kind met een heldere en duidelijke communicatie naar kind, ouders en verwijzers.

Missie

Sommigen klachten behoeven een multidisciplinaire samenwerking. Door samenwerkingen met ziekenhuizen, revalidatiecentra, consultatiebureaus, basisscholen en kinderdagverblijven kan dit bewerkstelligd worden.

In onze praktijk staat kwaliteit voorop en daarom willen wij ons als team blijven ontwikkelen door middel van scholing en het monitoren van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

Ook besteden wij aandacht aan voorlichting en advies voor kinderen, aanstaande ouders en zorgprofessionals om bepaalde klachten in de toekomst te voorkomen.