Vogelwijk

  • Health & Sports Club Westduin
  • Laan van Poot 355A
  • 2566 DA Den Haag

Openingstijden

Maandag 08.30 - 19.00
Dinsdag 08.30 - 17.00
Woensdag 08.30 - 18.00
Donderdag 08.30 - 17.30
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Kinderfysiotherapie Vogelwijk

Welkom bij onze locatie Vogelwijk. Deze locatie is gevestigd binnen Health en Sports Club Westduin. Op deze locatie beschikken wij over zeer uitgebreide oefenmogelijkheden en diverse uitdagende spel- en oefenmaterialen om uw kind optimaal te begeleiden. De locatie is erg kindvriendelijk en ook rolstoeltoegankelijk. Wij ontvangen u graag om uw vragen te beantwoorden en om uw kind te helpen in zijn of haar ontwikkeling.

Op locatie Vogelwijk werken ervaren en hoogopgeleide kinderfysiotherapeuten om kinderen te begeleiden en behandelen. Daarnaast beschikken onze kinderfysiotherapeuten op locatie Vogelwijk over de volgende specialisaties:

Bereikbaarheid

Onze praktijk in de Vogelwijk is goed bereikbaar per auto. Voor het gebouw is een parkeerplaats aanwezig waar u gratis kunt parkeren. In de ochtenden zijn wij werkzaam op verschillende basisscholen in Den Haag. U kunt ons dan bereiken via info@benbkidscare.nl.

Onze fysiotherapeuten op locatie Vogelwijk

Tarieven fysiotherapie

B&B KidsCare heeft met alle zorgverzekeraars contracten. Dit houdt in dat wij de tarieven hanteren die de zorgverzekeraars hanteren. Indien u aanvullend verzekerd bent, zullen de rekeningen voor de fysiotherapie naar de zorgverzekering toe gaan en buiten uw eigen risico vallen.

Kinderen onder de 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen per kalenderjaar uit de basisverzekering, zonder eigen risico te hoeven betalen.

Kinderfysiotherapie zitting €52,-
Kinderfysiotherapie zitting aan huis* €75,-
Intake en onderzoek na DTF of Verwijzing €55,-
Intake en onderzoek aan huis* €75,-
Niet nagekomen of op tijd afgezegde afspraak €38,-
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie €90,-

Vergoeding

Weet u niet precies of u verzekerd bent voor fysiotherapie, voor hoeveel behandelingen per jaar en of het gaat om een chronische indicatie, dan kunt u dit of bij uw zorgverzekeraar opvragen of bij een van de fysiotherapeuten binnen B&B KidsCare navragen. Op elke locatie beschikken de fysiotherapeuten aan de hand van uw NAW-gegevens over de mogelijkheid om op te zoeken hoeveel behandelingen u per kalenderjaar krijgt vergoed.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie of wanneer de behandelingen uit uw aanvullende verzekering al gebruikt zijn voor het betreffende kalenderjaar, krijgt u een factuur thuis gestuurd. Met het opstellen van de factuur hanteert B&B KidsCare de tarieven die hieronder worden genoemd.

Contact opnemen?

Graag bij telefonisch contact rekening houden met de behandeltijden. Wij vragen u te bellen bij hele of halve uren. In de ochtenden zijn wij werkzaam op verschillende basisscholen in Den Haag. U kunt ons dan bereiken via info@benbkidscare.nl.

Maak hier uw afspraak Afspraak maken