Loosduinen

  • Winkelcentrum Loosduinen
  • Loosduinse Hoofdstraat 260
  • 2552 AM Den Haag

Openingstijden

Maandag 08.30 - 17.00
Dinsdag 08.30 - 17.00
Woensdag 08.30 - 17.30
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08.30 - 17.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Kinderfysiotherapie Loosduinen

Welkom bij onze locatie in Loosduinen! Deze praktijk is gevestigd in winkelcentrum Loosduinen. Op deze locatie beschikken wij over 2 mooie behandelkamers met uitgebreide oefenmogelijkheden voor kinderen. Deze locatie is bovendien voorzien van uitdagende spel- en oefenmaterialen. Zodoende kunnen wij uw kind optimaal begeleiden én behandelen.

Op deze locatie beschikken wij over ervaren en opgeleide kinderfysiotherapeuten met diverse specialisaties, zoals:

Bereikbaarheid

Onze praktijk in Loosduinen is goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom Winkelcentrum Loosduinen. Wij raden aan om aan de achterkant van de Aldi te parkeren of eventueel op de parkeerplaats die zich aan de achterkant van de HUBO bevindt. U kunt eventueel ook in de wijk achter B&B Kidscare parkeren. Hier kunt u namelijk gratis parkeren zonder tijdslimiet. Op de Loosduinse Hoofdstraat is het betaald parkeren. Onze praktijk is ook per openbaar vervoer goed bereikbaar. U kunt uitstappen bij tramhalte Arnold Spoelplein (tram 3) of bij de bushalte (bus 26). Vanaf die halte is het ongeveer 2 minuten lopen.

Onze kinderfysiotherapeuten in Loosduinen

Danielle Arents

Kinderfysiotherapeut

Zuigelingen (prikkelverwerking) Sensorische informatieverwerking Meer info
Kiki de Haan

Kinderfysiotherapeut

Meer info
Daphne Switynk

Kinderfysiotherapeut

Meer info
Judith van Angeren

Kinderfysiotherapeut

Sensorische Informatieverwerking Slaapproblemen Meer info

Tarieven kinderfysiotherapie

B&B KidsCare heeft met alle zorgverzekeraars contracten. Dit houdt in dat wij de tarieven hanteren die de zorgverzekeraars hanteren. Indien u aanvullend verzekerd bent, zullen de rekeningen voor de fysiotherapie naar de zorgverzekering toe gaan en buiten uw eigen risico vallen.

Kinderen onder de 18 jaar hebben recht op 18 behandelingen per kalenderjaar uit de basisverzekering, zonder eigen risico te hoeven betalen.

 

Kinderfysiotherapie zitting €55,-
Kinderfysiotherapie zitting aan huis* €80,-
Intake en onderzoek na DTF of Verwijzing €58,-
Intake en onderzoek aan huis* €68,-
Niet nagekomen of op tijd afgezegde afspraak €40,-
Langdurige tijdrovende rapporten fysiotherapie €95,-

Vergoeding

Weet u niet precies of u verzekerd bent voor fysiotherapie, voor hoeveel behandelingen per jaar en of het gaat om een chronische indicatie, dan kunt u dit of bij uw zorgverzekeraar opvragen of bij een van de fysiotherapeuten binnen B&B KidsCare navragen. Op elke locatie beschikken de fysiotherapeuten aan de hand van uw NAW-gegevens over de mogelijkheid om op te zoeken hoeveel behandelingen u per kalenderjaar krijgt vergoed.

Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie of wanneer de behandelingen uit uw aanvullende verzekering al gebruikt zijn voor het betreffende kalenderjaar, krijgt u een factuur thuis gestuurd. Met het opstellen van de factuur hanteert B&B KidsCare de tarieven die hieronder worden genoemd.

Maak hier uw afspraak Afspraak maken

Contact opnemen?

Graag bij telefonisch contact rekening houden met de behandeltijden. Wij vragen u te bellen bij hele of halve uren. In de ochtenden zijn wij werkzaam op verschillende basisscholen in Den Haag. U kunt ons dan bereiken via info@benbkidscare.nl.